Verhuur

Beatrixbad Someren is de ideale locatie voor (kinder)feesten, familiedagen en bedrijfsuitjes. Huur de gehele accommodatie met jouw gezelschap voor slechts € 20,- per uur. De locatie bestaat uit een zwembad, een binnenruimte met koelkast en uitzicht op het zwembad, een grasveld met doel en een terras met voldoende zitplaatsen. Beatrixbad is louter toegankelijk voor uw gezelschap en is aan alle kanten afgesloten.

Recreatief zwemmen
Wilt u op vaste dagen of tijden baantjes trekken met uw eigen gezelschap bij Beatrixbad Someren? Het is mogelijk om het zwembad eenmalig, periodiek of wekelijks te huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kinderfeestjes
Binnenkort jarig? Tijd voor een kinderfeestje! Hoe leuk zou het zijn om het Beatrixbad te huren, speciaal voor jouw kinderfeestje!? Bij het Beatrixbad kan gezwommen worden, maar er kunnen ook andere sporten gedaan worden op het voetbalveldje. De begeleiders hebben zowel vanuit het bijgebouw, als vanaf het terras zicht op het zwembad. In de binnenplaats kunnen jouw gasten genieten van meegebrachte consumpties om de dag af te sluiten.

Bedrijfsuitjes
Heeft u dit jaar de taak om het bedrijfsuitje te organiseren? Beatrixbad Someren is de ideale locatie voor bedrijfsuitjes. Uw collega’s kunnen in het zwembad vertoeven, of op het voetbalveld met doel meedoen aan sportieve activiteiten. Verder kunt u na afloop van de dag heerlijk napraten aan de grote tafel op het terras.

Familiedagen
Bij Beatrixbad Someren is er voor iedere leeftijd iets te doen. Er is een zwembad voor de kinderen en andere watervrienden, een voetbalveld voor de sportievelingen en een terras met grote tafel voor de naborrel.

Neem contact op!
Interesse in het huren van Beatrixbad Someren? Neem voor de mogelijkheden contact op met info@beatrixbad.nl of bel naar 0640138219. Uiteraard kunnen we uw eigen wensen en ideeën samen bespreken. Mocht u een toezichthouder wensen bij uw huur, is dat natuurlijk tegen meerprijs mogelijk.

Tarief verhuur Beatrixbad Someren

Per uur € 20,-

Mocht u een toezichthouder wensen bij uw huur, dan kunt u contact met ons opnemen.

Agenda

15 juli tot en met 20 augustus

Gesloten

Lees meer