Nieuws

Meld iemand aan en ontvang allebei €20,- korting!

5 april 2017

Ben jij lid van Beatrixbad Someren en heb jij het naar je zin? Laat je vrienden dan zien hoe leuk de lessen zijn en profiteer allebei van een mooie korting. Laat iemand zich aanmelden voor een van de lessen en ontvang beiden €20,- korting op jullie abonnementen! De actie geldt voor alle lessen bij Beatrixbad Someren.

Lees meer

Beatrixbad Someren ontvangt licentie Zwem-ABC

19 februari

Vorige week heeft Beatrixbad Someren de ‘licentie Zwem-ABC’ officieel in ontvangst mogen nemen. Daarmee voldoet Beatrixbad Someren aan de kwaliteitseisen om zwemles te geven voor het Zwem-ABC: de Nationale Zwemdiploma's. Het certificaat werd uitgereikt aan locatiemanager Margje Verhoeven.

Lees meer

Geslaagde open dag Beatrixbad Someren

31 oktober 2016

Afgelopen zondag, 30 oktober, was de open dag bij Beatrixbad Someren. Tientallen belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij het vernieuwde zwembad in Someren. Om 13:00 uur werd de heropening verricht door Mia Loomans-van Bree, de oud-eigenaar van het Beatrixbad. Door middel van het doorknippen van het gouden lint, was de locatie opnieuw geopend.

Lees meer

Beatrixbad Someren op zoek naar nieuwe medewerkers

11 oktober 2016

Per 1 oktober 2016 is Hydra Sport de nieuwe beheerder van het Beatrixbad Someren. Voor deze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Op dit moment staat er twee vacatures open: Zweminstructeur & Toezichthouder.

Lees meer

Zonder wachtlijst starten bij Beatrixbad Someren

12 oktober 2016

Er zijn vrije plekken in de startersgroepen bij Beatrixbad Someren. Laat uw kind dus nu zonder wachtlijst starten met de zwemlessen! 

Lees meer

Nieuwe beheerder Beatrixbad Someren

29 september 2016

SOMEREN- Vanaf 1 oktober wordt Beatrixbad Someren beheerd door Hydra Sport. De accommodatie is de afgelopen periode ‘gepimpt’ door de nieuwe beheerder. De bezoekers zien bij binnenkomst direct het verschil. Op zondag 30 oktober gaat er een open dag plaatsvinden bij Beatrixbad Someren, zodat iedereen gratis een kijkje mag komen nemen.

Lees meer

Hydra Sport

Beatrixbad Someren

Vaarselstraat 3

5711 RB Someren

T +31640138219

Neem contact met ons op

Agenda

15 juli tot en met 20 augustus

Gesloten

Lees meer