informatie

Tarieven en abonnementen

Je kunt bij ons al komen zwemmen vanaf € 4.00. Voor dit bedrag kun je de hele dag gebruik maken van het recreatiebad en de waterfontein evenals van de whirlpool en de jetstream. Handoeken, zwembrilletjes, badmutsen en dergelijken zijn te koop aan de ingang van het Beatrix Bad. Een abonnement voor 3 maanden is al verkrijgbaar voor € 64.00 en hiermee kun je zoveel komen zwemmen als je wilt. Wanneer je een abonnement aanschaft krijg je van ons het gebruik van een kluisje om je spullen te bewaren er gratis bij.

Het inschrijfgeld voor alle zwemlessen met uitzondering voor gehandicapten en therapeutische waterbehandelingen is € 11.00. Het inschrijfgeld is een eenmalige betaling daarnaast dient u het bedrag van € 43.00 voor 8 zwemlessen (maandag, woensdag en vrijdag) apart te betalen. U kunt bij ons ook per 3 maanden betalen of per jaar meer informatie over deze tarieven kunt u verkrijgen bij de receptie van het Beatrix Bad.

karamba casinoAlle verdere activiteiten zoals aqua-spinning, aqua-balance, aqua power-swim en dergelijke hebben een tarief van € 5.00 per les en worden tweemaal per week gehouden. Mocht u liever een abonnement voor 3 maanden hiervoor aan willen schaffen dan krijgt u van ons een aantrekkelijke korting van 20% wat het dus stuk voordeliger voor u maakt.

Openingstijden

Kom een frisse duik bij ons nemen of plons in het water en maak plezier met je vrienden en familie in het recreatiebad van maandag t/m zondag van 7:00 tot 21:45 uur. Op feestdagen is het Beatrix Bad gesloten.

Zwemlessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag van 7:00 tot 8:30, van 10:00 tot 11:45 en van 17:00 tot 18:45

Alle anderen activiteiten worden gehouden tussen 13:00 en 17:00

Zowel voor het recreatiebad als alle andere zwembaden van het Beatrix Bad is het strikt verboden om met etenswaren of frisdranken het zwembad in te gaan. Ook is het verplicht een badpak/ zwembroek en badmuts te gebruiken. U kunt bij het Beatrix Bad niet terecht voor naturistisch zwemmen daar de zwembaden niet afgeschermd zijn.

Mocht u nog meer informatie nog hebben of hebt u vragen? Kom dan even bij ons langs. Het Beatrix Bad is gevestigd op de Beatrixlaan 154 in Rijswijk of neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen u graag te woord staan.